KIINTEISTÖN PALVELUT

Kiila Business Parkin vuokralaisena voit keskittyä olennaiseen. Business Parkissa vuokralaisille on tarjolla erinomaiset liiketoiminnan tukipalvelut, aulapalvelusta laadukkaaseen lounasravintolaan. Tälle sivulle on koottu tietoa kiinteistön palveluista.

Aulapalvelu

Kiila Business Parkin aulapalvelupiste sijaitsee kiinteistön sisäänkäynnin yhteydessä. Aulapalveluhenkilöstö vastaanottaa kiinteistöön saapuvat vierailijat, huolehtii kulunvalvonnasta ja palvelee kiinteistössä toimivia yrityksiä kaikissa palveluihin liittyvissä asioissa.

Yrityspalvelut

Tarjoamme kattavan valikoiman yrityspalveluita vuokralaisillemme, esim. aula- ja postituspalvelut, tietoliikennepalvelut ja assistenttipalvelut.

Kokouspalvelut

Kiila Business Parkissa on mahdollisuus vuokrata monipuolisia, erikokoisia kokous- ja juhlatiloja 5-50 henkilölle.
Ravintola Kiilakivestä on lisäksi mahdollisuus vuokrata sali 150 henkilölle.

Ravintola Kiilakivi

Lounasravintola Kiilakivi sijaitsee kiinteistön ensimmäisessä kerroksessa. Ravintola tarjoaa arkisin lounasta, kahvilapalveluita ja kioskituotteita. Ravintola tarjoaa myös cateringpalveluita.


Saunaosasto

Kiinteistön sauna-osasto takkahuoneineen soveltuu hyvin maksimissaan 20 henkilölle. Tilassa voidaan järjestää vapaamuotoisia kokouksia, juhla- ja virkistystilaisuuksia. Saunatilat ja takkahuoneen yritys voi varata käyttöönsä kiinteistön aulapalvelupisteestä. ​

Tilavarauspalvelu

Hertta-tilavarauspalvelussa kiinteistön vuokralaiset voivat varata Kiila Business Parkin kokous- ja saunatiloja mihin vuorokauden aikaan tahansa. Palvelua käyttävät saavat käyttäjäkohtaiset tunnukset palveluun. Yritysten omissa toimitiloissa sijaitsevat kokoustilat on mahdollista yhdistää palveluun.

KUVAGALLERIA